Algemene Voorwaarden

Bedrijf c.q. onderneming
Vijlbrief Collectie is een Haagse (Nederlandse) onderneming dat kunstdrukken van kunstschilders en Masterprints van fotografen verkoopt. Het beheer is in handen van  John Vijlbrief en Jelte Wietses. Het kantooradres staat op de website (onderaan). Vijlbrief Collectie is in Nederland belastingplichtig.

Leeftijdslimiet
De opdrachtgever moet, bij bestellingen via de website, minimaal 18 jaar oud zijn.

Kostprijs en BTW
Bij ieder artikel staat op deze website de kostprijs inclusief btw duidelijk vermeld. Op de afrekening ziet u de totaalprijs en het BTW-bedrag, evenals de eventuele verzendkosten. Wij bieden onze cliënten betaling aan via verschillende betaalmethoden: Creditcard, Ideal en PayPal. Voor bestellingen met een afleveradres buiten Nederland/Europa zijn eventuele douanekosten en belastingen voor uw rekening. Op bestellingen met een afleveradres buiten Nederland wordt aangegeven of BTW in rekening wordt gebracht. Vooraf communiceren wij dit met onze cliënt.

Privacy beleid
Om een set van verschillende betalingsopties aan te kunnen bieden, moet Vijlbrief Collectie uw persoonlijke, contact- en bestelgegevens delen met de aanbieder van de betalingsdienst. Het gebruik van deze informatie is geregeld in overeenstemming met de huidige wetgeving inzake gegevensbescherming.

Uw bestelling
Wanneer u uw bestelling bij Vijlbrief Collectie plaatst, verstrekt u uw persoonlijke gegevens. In verband met de registratie en bestelling van uw gegevens gaat u ermee akkoord dat wij dit binnen ons administratiesysteem opslaan en gebruiken om de overeenkomst met u volledig na te komen. Deze informatie wordt uiteraard niet aan derden verstrekt c.q. gedeeld met anderen en door ons uitstekend beschermd.

Herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is 14 dagen geldig vanaf het moment dat de cliënt het artikel heeft ontvagen. U heeft natuurlijk het recht om de verpakking te openen om de kunstdruk beter te bekijken. Het geretourneerde artikel dient ongebruikt, in de originele verpakking en absoluut in onbeschadigde staat te zijn. Neem altijd contact met ons op via johnvijlbrief@gmail.com voordat u een artikel retourneert, dan ontvangt u informatie over de juiste wijze van retourzending en retouradres. Bij het retourneren van een artikel bent u zelf verantwoordelijk voor de retourkosten. Restitutie van het orderbedrag of annulering van de verstrekte factuur dient door Vijlbrief Collectie te geschieden binnen 14 dagen vanaf de datum waarop het geretourneerde artikel is ontvangen.

Wanneer is het Herroepingsrecht niet van toepassing
De cliënt heeft een Limited Edition kunstdruk gekocht, die dus genummerd is. Als de cliënt een maatwerk kunstdruk gekocht heeft of een kunstdruk met een significant aangepast gebruik, zoals een beperkte/gelimiteerde kunstdruk, komt de cliënt niet in aanmerking voor het Vijlbrief Collectie Herroepingsrecht. Een kunstdruk ontwikkeld in overeenstemming met de specifieke specificaties van de opdrachtgever is vrijgesteld van het recht van de consument om de aankoop te annuleren. Alsook onder de wetgeving onder overeenkomsten op afstand.

Niet opgehaalde zendingen
Via trace & tracking volgt u de route die de zending volgt. De meeste zendingen blijven 7-14 dagen bij uw postagentschap om opgehaald te worden. Zendingen die niet op tijd worden opgehaald, worden teruggestuurd naar Vijlbrief Collectie. Niet afgehaalde goederen worden aan ons geretourneerd. Voor alle pakketten die niet worden ingewisseld, behouden wij ons het recht voor om de kosten voor retourzending en administratiekosten bij u in rekening te brengen.

Thuisbezorging binnen tijdslot
Als u voor thuisbezorging heeft gekozen, is het uw verantwoordelijkheid om beschikbaar te zijn voor de geselecteerde expediteur die het pakket bij u aanreikt.

Overmacht
Een gebeurtenis zoals buiten de macht van Vijlbrief Collectie, die redelijkerwijs niet kon worden voorzien, is te wijten aan overmacht, waardoor Vijlbrief Collectie is ontslagen van haar verplichtingen tot nakoming van gesloten overeenkomsten.

Overige
Vijlbrief Collectie behoudt zich het recht voor om alle informatie zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Indien een uitverkoopartikel is verlopen, heeft Vijlbrief Collectie het recht de aankoop te annuleren en eventueel vooruitbetaalde bedragen terug te betalen. Vijlbrief Collectie behoudt zich het recht voor typografische fouten te maken in teksten op deze website. Vijlbrief Collectie garandeert ook niet dat alle afbeeldingen de ware weergave van de producten nauwkeurig weergeven. Vijlbrief Collectie behoudt zich het recht voor om prijzen en eventuele prijsfouten aan te passen.

Garanties en service
Als er zichtbare schade is ontstaan nadat de levering is ontvangen, kan er over het product geklaagd worden. Stuur in dergelijke gevallen een e-mail naar johnvijlbrief@gmail.com met foto’s die een goed en vooral duidelijk beeld van de schade tonen. Als blijkt dat het product beschadigd is, krijgt de opdrachtgever een nieuw soortgelijk product toegestuurd waarbij Vijlbrief Collectie voor verzending zorgt.

Klantenservice staat gereed voor u
Heeft u een vraag over uw bestelling, een van onze kunstenaars of onze kunstdrukken? Onze klantendienst helpt u graag verder!

Neem contact met ons op:
- Telefonisch op +31 653937001, van maandag tot en met vrijdag, van 9 tot 19.00 u
- Per e-mail op het adres: johnvijlbrief@gmail.com

2023 Alle rechten Vijlbrief Collectie